• 0

    posted a message on WTFcraft [super-hd textures]
    ^ Its meant to be a joke didn't you read the WTFcraft line?
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on [Request] Mob Magnets
    I want to create an item that draws mobs away from you (or to a target location). The only problem is figuring out how to modify the AI to react to a :--+: or equivalent therupon. If anybody has some suggestions (or have already done it themselves feel free to pass it on.
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on HD texture fix [Feb22: 1.3 support, fixed compass]
    Well I was troubleshooting java when I found out that my computer has defaulted to 1.5.0 so Im am going to post a workaround in a few minutes when I figure out where the java version program is.... By the way can you recompile to java 5 sometime xau? that might cut down on the errors okay


    edit: Please Windows people make sure to update your java to the latest update
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on The most gruesome way to die
    Drop someone in hell the nether and use invedit to make their inventory empty. For best result make sure to inform the fool that punching pig zombies is a great source of food
    Posted in: Forum Games
  • 0

    posted a message on Misa's Realistic Texture Pack (UPDATED 1JUL13)
    the dropped minerals are absolutely beautiful. Thanks for this great pack Misa
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on HD texture fix [Feb22: 1.3 support, fixed compass]
    when I ran java -jar mcpatcher-1.1.7.exe or java -jar mcpatcher-1.1.7.jar in the command line I get this:

    Exception in thread "main" java.lang.UnsupportedClassVersionError: Bad version number in .class file
    at java.lang.ClassLoader.defineClass1<Native Method>
    at java.lang.ClassLoader.defineClass<Unknown Source>
    at java.security.SecureClassLoader.defineClass<Unknown Source>
    at java.net.URLClassLoader.defineClass<Unknown Source>
    at java.net.URLClassLoader.access$100<Unknown Source>
    at java.net.URLClassloader$1.run<Unknown Source>
    at java.security.AccessController.doPrivileged<Native Method>
    at java.net.URClassloader.loadClass<Unknown Source>
    at java.lang.ClassLoader.loadClass<Unknown Source>
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass<Unknown Source>
    at java.lang.ClassLoader.loadClass<Unknown Source>
    at java.lang.Classloader.loadClass<Unknown Source>
    at m.b<Unknown Source>
    at MCPatcher.a<Unknown Source>
    at MCPatcher.main<Unknown Source>
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on HD texture fix [Feb22: 1.3 support, fixed compass]
    Okay heres what I tried to get this thing to work
    1. Downloaded a fresh minecraft install (deleted .minecraft and everything)
    2. Downloaded this fix and put it in the bin file
    3. Deleted META-INF from minecraft .jar
    4. Ran this fix
    5. Nothing happened the javaw task appears in task manager under processes but thats the only response I get.

    edit: Actually minecraft.original.jar appears but nothing else

    Is there something I'm doing wrong?
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [PUMPKIN TEXTURE] Slimey! Your favorite Slime Friend Block!
    Nice job! the comics are a little :SSSS:though
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Base Defense?
    :SSSS: Halloween made underground areas completely unsafe ouch dude :SSSS:
    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on HD texture fix [Feb22: 1.3 support, fixed compass]
    Quote from johnnyandre »
    Quote from AuzzieMiner »
    I have a problem. I am using win7 and the .exe file won't even launch. When I double click it or just run it in any other way, nothing happens, except in the process menu on the task manager a java application comes up but nothing else happens.. I have tried running it as admin or using compatibility with win xp, still no hope. I also tried the previous versions and the .jar and that still didn't work. Help please.


    The exact same thing is happening to me. I tried altering it with command prompt and nothing worked, every time I try and open up the .exe nothing happens at all.


    It sucks. :sad.gif:


    I also have that same problem. By the way has anyone noticed just how many mods depend on this one?
    Posted in: Resource Packs
  • To post a comment, please or register a new account.