• 0

    posted a message on InvGrid - Inventory Editor - OS X, Linux (May-30-2011)
    Works like a charm for me. Thanks a bunch! This is great.
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on InvGrid - Inventory Editor - OS X, Linux (May-30-2011)
    Thanks a lot, by the way, for troubleshooting this with us!

    Quote from jbendig »
    Thanks for uploading! You appear to be right, I don't have any issues opening your level.dat file. I'll do a quick code review and see if I can spot anything. In effort to help track down the issue, can you please post your version of OS X (Leopard or Snow Leopard) and CPU architecture?


    I'm using Leopard (10.5) on a MacBook Pro - I'm not sure, though, exactly what information you're looking for in terms of "CPU architecture", but I'm happy to give you any information if you nudge me in the right direction.

    This is the console output, btw, when I try to open that level.dat file I posted:

    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898] dyld: lazy symbol binding failed: Symbol not found: __ZSt16__ostream_insertIcSt11char_traitsIcEERSt13basic_ostreamIT_T0_ES6_PKS3_i 
    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]   Referenced from: /Applications/InvGrid.app/Contents/MacOS/InvGrid 
    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]   Expected in: /usr/lib/libstdc++.6.dylib 
    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898] dyld: Symbol not found: __ZSt16__ostream_insertIcSt11char_traitsIcEERSt13basic_ostreamIT_T0_ES6_PKS3_i 
    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]   Referenced from: /Applications/InvGrid.app/Contents/MacOS/InvGrid 
    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]   Expected in: /usr/lib/libstdc++.6.dylib 
    10/5/10 2:49:19 PM [0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]   Expected in: /usr/lib/libstdc++.6.dylib 
    10/5/10 2:49:26 PM com.apple.launchd[136] ([0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]) Exited abnormally: Trace/BPT trap 
    10/5/10 2:49:26 PM com.apple.launchd[136] ([0x0-0x8ed8ed].InvGrid[79898]) Exited abnormally: Trace/BPT trap 


    (It has crashed for any file I attempt to open, but I thought it would be useful to specify exactly which one this output is related to.)
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on InvGrid - Inventory Editor - OS X, Linux (May-30-2011)
    You can see an example level.dat that makes InvGrid v0.2 crash for me at this URL:

    http://nateeagle.com/files/level.dat

    I suspect it's not a level-specific bug, though, as it happens any time I try to use the Open World X shortcuts, too.
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on InvGrid - Inventory Editor - OS X, Linux (May-30-2011)
    Excited about the new version, but whenever I try to open a level -- either by selecting one manually or by using the 'open worldX' option -- the program crashes and I get a "quit unexpectedly" message. Am I perhaps installing it to the wrong place? Tried it in Applications and then in the saves directory. Happy to provide more information if it'd be useful. I'm running OS 10.5.
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on InvGrid - Inventory Editor - OS X, Linux (May-30-2011)
    I've had both of these problems -- my world showing up empty in the list of saved levels and the problem where Minecraft crashes when opening the inventory. Any insight into how to avoid both of these bugs would be awesome.
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on Tutorial: Linux box hosting
    When I try to start the server using the instructions in the first post on this thread, I get this result:

    java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui
    2010-08-14 13:25:09 [INFO] Starting minecraft server version 0.1.2_01
    2010-08-14 13:25:09 [INFO] Loading properties
    2010-08-14 13:25:09 [INFO] Starting Minecraft server on 69.163.231.123:25565
    2010-08-14 13:25:09 [INFO] Preparing level "world"
    2010-08-14 13:25:09 [INFO] Preparing start region
    Preparing spawn area: 0%
    Preparing spawn area: 4%
    Preparing spawn area: 9%
    Preparing spawn area: 14%
    Preparing spawn area: 19%
    Preparing spawn area: 23%
    Killed


    This happens any time I try it, though the percentage of spawn area prepared differs each time. Anyone know what might be the issue?
    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please or register a new account.