• 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from PierreO80»
    Hello,

    I can't start the game with the alpha version 1.7.10.

    In the first test, I had a problem with the Thaumcraft API, error associated with an armor of the mod apparently.

    On the second test, it was buildcraft API that was the problem.

    I've that mods installed in their latest version.

    I did not try any further.

    This could possibly be fixed in the release version?

    I'm so haste to try Rotarycraft!

    Thank you.

    These issues are todo with changes in the API's that Reika is building his mods with compared to the versions of the mods that you are running, im sure this will be fixed by release, if you want to try it right now, open up the Reika.jar with any zip program, go into the api's folder and delete the Thaumcraft and buildcraft folders, that will fix it for now
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Hey Reika, the next update you'll be putting out, will it be another all together jar, it will it be a close to final one with the mods split apart?

    Edit: That english..
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Does RotaryCraft any item transport? Also, I'm using RotaryCraft and ReactorCraft by itself in 1.6.4, would it be possible to upgrade to 1.7.10 when you have your mods updated?


    You can TRY to update to 1.7.10 but its more than likely not gonna work at all
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Reika»

    Mekanism is not even a UE mod...

    However its cable things can transmit UE power
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Hey Reika, the electric motor built for UE integration, is there any way you can get it to be active if we have mekanism installed?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from jlp1528»
    Or apparently I have no idea what I'm doing whatsoever. I guess Forge now NEEDS this wrapper thing, and it likes to block analysis of the server itself. So much for this troubleshooting attempt. :(

    I'm running A forge Server, a Cauldron server and my client on my pc and VisualVM has no issue detecting them, also you mentioned Technic has a wrapper? This would only be for the client and would not affect the server since the server files Technic provides is that of just a normal forge server, the mods, and the config files
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from jlp1528»
    Or apparently I have no idea what I'm doing whatsoever. I guess Forge now NEEDS this wrapper thing, and it likes to block analysis of the server itself. So much for this troubleshooting attempt. :(

    What is this wrapper you are talking about?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Reika»

    That allowed me to find the cause. I was missing one line of code, to make that code only execute for me. This explains why I could not reproduce your issue. This has been fixed for the next release, which should be soon.

    Sweet, glad its fixed, looking forward to testing the next version :D
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    I finally found something i can pull from the logs for the player renderer issue thing

    Edit: Looking at this and looking at the code on your github.. it looks like its not able to get the players model or something is resetting it to null
    [23:30:56] [Client thread/ERROR]: ########## GL ERROR ##########

    [23:30:56] [Client thread/ERROR]: @ Post render

    [23:30:56] [Client thread/ERROR]: 1283: Stack overflow

    [23:30:56] [Client thread/ERROR]: Couldn't render entity

    java.lang.NullPointerException

    at Reika.DragonAPI.Auxiliary.PlayerModelRenderer.addCustomModel(PlayerModelRenderer.java:56) ~[PlayerModelRenderer.class:?]

    at Reika.DragonAPI.Auxiliary.PlayerModelRenderer.access$100(PlayerModelRenderer.java:31) ~[PlayerModelRenderer.class:?]

    at Reika.DragonAPI.Auxiliary.PlayerModelRenderer$CustomPlayerRenderer.func_77043_a(PlayerModelRenderer.java:81) ~[PlayerModelRenderer$CustomPlayerRenderer.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.entity.RendererLivingEntity.func_76986_a(RendererLivingEntity.java:128) [boh.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderPlayer.func_76986_a(RenderPlayer.java:158) [bop.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderPlayer.func_76986_a(RenderPlayer.java:521) [bop.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderManager.func_147939_a(RenderManager.java:293) [bnn.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderManager.func_147936_a(RenderManager.java:271) [bnn.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.entity.RenderManager.func_147937_a(RenderManager.java:244) [bnn.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.RenderGlobal.func_147589_a(RenderGlobal.java:471) [bma.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_78471_a(EntityRenderer.java:1224) [blt.class:?]

    at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_78480_b(EntityRenderer.java:1011) [blt.class:?]

    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71411_J(Minecraft.java:990) [bao.class:?]

    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:887) [bao.class:?]

    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148) [Main.class:?]

    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0_45]

    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57) ~[?:1.7.0_45]

    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.7.0_45]

    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606) ~[?:1.7.0_45]

    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:134) [launchwrapper-1.9.jar:?]

    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]

    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0_45]

    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57) ~[?:1.7.0_45]

    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.7.0_45]

    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606) ~[?:1.7.0_45]

    at org.multimc.onesix.OneSixLauncher.launchWithMainClass(OneSixLauncher.java:416) [NewLaunch.jar:?]

    at org.multimc.onesix.OneSixLauncher.launch(OneSixLauncher.java:507) [NewLaunch.jar:?]

    at org.multimc.EntryPoint.listen(EntryPoint.java:165) [NewLaunch.jar:?]

    at org.multimc.EntryPoint.main(EntryPoint.java:54) [NewLaunch.jar:?]
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Streetwind

    (I don't run magicalcrops. Can't be the same error...)

    Im not sure they meant you... look back a page or 2 and you will notice that someone mentioned a Magical Crops crash too
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from tno1
    Hey Reika with ReactorCraft I got a Little problem with the Fusion Reactor.

    I has followed your tutorial and still it wont Work :/


    Id like to point out that those rings look in NO way aligned to how they should be
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    REIKA MAKE AWESOME PRETTIES
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Reika




    This makes absolutely no sense, and does not happen for me.

    Have you tried outside of the Dev Environment? maybe its something messing up during the build process? Doesn't make much sense but anything can happen sometimes
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    So hey Reika theres new development in the weird play render stuff thats been happening.. if you haven't already fixed it.. it appears that when I'm looking at a rendered object thats rendered in a special way, in the first images its the tentacles of the squid, in the second my player model becomes a turbine, this happens with no other mods installed also

    Edit: I forgot to state that as you can see it makes the rendered item dissapear
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Reika's Mods (Tech, WorldGen, Civilization, and more)
    Quote from Reika

    Version checking.

    Aah ok, just curious, i would also like to let you know that while testing things.. YOUR METEORS SCARE ME SOOOOOOOO DAMN MUCH I JUMP
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.