• 0

    posted a message on [V1.7.3]The Omni-Mod[V0.1.3]
    Quote from Beny1995 »
    Quote from evildog188 »
    Need any testers? im no modder but i could be able to test for u :3 good luck with this,it looks really good ^^

    -evildog

    Yeah! I could too!!! :Diamond: :Diamond: :Diamond:

    do you have skype or windows live messenger?Whe could formulate a list of awsome ideas lol
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on Mysterious lag problem! (Read before posting about lag!)
    Quote from Doirdyn »
    Quote from gr295 »
    It's not server or client side you fools! I'm the only one that has the problem on the server, and my computer is fine!

    Sorry, had to get that out of my system.
    You think it's the code then? I'll add that.

    You're an idiot. It's client or server-related. This thread needs to be closed

    i beg to differ it might be client or server related but alot of people thinks its part of the code(me!)
    So please you have any evidence to say that?and no it shouldn't be closed because ALOT OF PEOPLE have this problem it needs to be figured out!

    -evildog
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Crazy Smp Lag
    Please help?
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Ive been haked!!
    Quote from Tails2091 »
    c mon I hate justin beiber too!


    YEAH!!! lol sorry but i cant help all i can think is brag them to get you another code?I believe once its used it is used sorry D: if i "figure out" anything ill tell you but all i can say is that i believe one its been used you cant recover it :/

    -evildog
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Mysterious lag problem! (Read before posting about lag!)
    Same problem.I have made a post explaining it all viewtopic.php?f=17&t=285223

    AND I HAVE NEVER BEEN ABLE TO GET A COUPLE HOURS GRACE.I have tryed every half an hours for the past 2 months.EVER since 1.3 its been like this.

    -evildog
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on Crazy Smp Lag
    My problem is that ever since 1.3 i have been having lag on any server.I have searched all over the forums for possible solutions i have tried all of them and none seem to work.Back when minecraft was updated to 1.3 i was getting map lag(taking a long time to load a map) and block lag(after destroying a block it reverts to its original position then the floating little block pops out about minute later) and chat lag(it takes up to 2 minutes to load a message) and Chest and furnace lag where it takes up to 2 minutes to load a furnace or chest screen.Currently in 1.4_01 All i am getting is the block lag,chest and furnace lag,and chat lag.I have tried every possible solution i have looked up/found.and like i said it has been since 1.3 i have no clue whats wrong,it happens on every server.And on single player everything is fine i can play on max setting without any lag.Some of my friends that run servers i play on have helped me and they do not know what is wrong.As for an error log i don't think i need one since i am not crashing at all.I have played on a different computer on the same network and i am not getting the problem on the other computer,the only significant difference is that my laptop(The one having the problems)Is a w7 OS and the other one is a windows xp and its a dual-core processor,Some other people say there is a program on my computer(laptop) that is "cock blocking" minecraft multiplayer.Other people say it sounds like a latency problem but i am not sure so if anyone could help its much appreciated.

    -evildog
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on [V1.7.3]The Omni-Mod[V0.1.3]
    Need any testers? im no modder but i could be able to test for u :3 good luck with this,it looks really good ^^

    -evildog
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on [1.5_01] Pseudo Physics v1.5_01a final (source code only)
    Nice one I am going to go on a modding spree in the next few days and I am including this one! :biggrin.gif:

    -evildog
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Clarification about redistributing Minecraft files
    Thanks for the "clarification" on this issue I think we all needed it :wink.gif:

    -evildog
    Posted in: Forum Announcements
  • 0

    posted a message on [1.1] Piston patch - updated for 1.1
    This looks interesting i will be downloading first thing tomorrow morning(if its updated for 1.4_01 yet) And if i see any bugs i will report them(if anyone else has not)Other than that it looks very useful in my current mega project Thanks

    -evildog
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [REQ]Wolf Armor Md
    Quote from DennisB »
    Cool Sounding Mod id support it but i think instead of like in more creeps u use normal armour you could make special wolf shaped armour which could introduce new materials for armour? :ohmy.gif: just a though

    :iapprove:


    That sounds like a great idea
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [REQ]Wolf Armor Md
    That would be awesome Having a wolf walk around with you in full iron armor I support 100% I have no experience as a modder,but if i was experienced id so help make this. :Diamond: :Diamond: :Diamond: :Diamond: :Diamond: :Diamond: to you for this awesome idea
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    HOLY ****** millions of :Diamond: :Diamond: :Diamond: :Diamond: :Diamond: :Diamond: to you


    :SSSS:
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Im Upset at Minecraft... Wanna Know Why?
    BUY THE GAME YOU LITTLE PIRATE.
    Posted in: Survival Mode
  • 0

    posted a message on Notch: Wolves are a BAD idea
    Wow...just wow....
    Posted in: Survival Mode
  • To post a comment, please or register a new account.