• 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    (This post contains spoilers for the Creation Quest)

    So, after searching for two days, I finally found an Adivasi farm for the Creation Quest, but I can't get them to share knowledge about the swamp. The only thing they'll do is sell me stuff. Is there a way to fix this without having to go find an entirely new farm?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    Quote from Xeridanus

    Go back a page or more, I made a post detailing how to edit your reputation. Assuming nothing has changed in the versions since I tried it you should be all good.

    I went and relaunched my save, and I discovered that the game is fine up until I go into the Nether. Somehow the changing worlds triggers the reset. But I can fix it by quitting and reloading the world. I'd still like to know a solution for the problem though, since it's annoying to be constantly quitting.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    After I went down into the Nether for the first time so I could start getting between villages faster, I came back up and my relationship level with all of the villages reset to stranger, my progress in the Alchemist quest reset, and my language fluency was reset to minimal for everything. Is there a way for me to fix this without completely breaking the villages?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [Launcher] Magic Launcher 1.3.4 (mods, options, profiles, news)
    I've been using Magic Launcher for about a week now, and it worked fine up until I tried to install Zan's minimap. I got the non ModLoader version and tried to install it through the launcher, but when I tested it, it acted as if the mod wasn't installed at all. Then I tried installing it manually (while backing up the original .jar), and that didn't work out and it f'ked up the .jar, so I replaced it with the original, yet when I try to run Minecraft through Magic Launcher, it still crashes. What did I do wrong?
    Posted in: Minecraft Tools
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    Quote from felinoel

    Hmmm, did I tell you to try this yet?
    http://millenaire.or...elinoel/Sandbox

    (Sorry I took so long to reply, I've been busy.)
    No, you haven't. But I had thought i only did this if Millenaire itself wasn't working.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    Quote from felinoel

    Millenaire works with Minecraft 1.5.2 currently, so therefore it works with the latest version of Forge for Minecraft 1.5.2.

    Strange, because I have fully updated versions of everything. So I don't see where the problem could be coming from.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    What's the latest version of Forge the Millenaire is compatible with?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    Quote from felinoel

    Sounds like version conflictings.

    Wait, versions of what?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Millénaire - NPC village - 16/09/18 : Millénaire 7 open beta
    I installed Millenaire using MagicLauncher, and the launcher says there is one error, and I currently cannot break any blocks without using the proper tool. (i.e. I have to use an axe to break wood, a shovel for dirt, etc.) Does anyone know how to fix this problem?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Texture Pack Problem
    Err, how do I get the file into a PM?
    Posted in: Resource Pack Discussion
  • 0

    posted a message on Texture Pack Problem
    I mean default, sorry.
    Posted in: Resource Pack Discussion
  • 0

    posted a message on Texture Pack Problem
    OK, yes, I am sure it is correct. I simply copied the Classic texture pack and renamed it. Then replaced the terrain.png with the new one, exactly where it was. Second, how would I go about checking my program and settings?
    Posted in: Resource Pack Discussion
  • 0

    posted a message on Fire on blocks
    It's a new version, so try repatching the texture pack.
    Posted in: Resource Pack Discussion
  • 0

    posted a message on Texture Pack Problem
    Quote from PsychoSupreme

    Your avatar tells me I'm too stupid to view your picture so what makes you think I can help you with your problem. ;)

    Kidding aside, here are a few things to check:

    1) Is the terrain.png in the root of the .zip file? It should be.
    2) Did you move the .zip file into the /texturepacks/ folder of /.minecraft/? You should have.
    3) Did you remember to actually select your pack from the Texture Packs option in Minecraft? It's right below the Multiplayer button on the main menu.

    If none of these obvious things is your problem, then help us to help you. What program are you using to make your textures? What program are you using to compress you .zip file? Any information you can render will be helpful to us.

    Also, change your avatar. I very nearly didn't respond to this because of it. :(

    1. Explain further
    2. Yes. Side note: I'm on a Mac.
    3. Yes.
    I am making my textures with Adobe Photoshop Elements 10, I'm not exactly sure what I use to compress the files. but it seems to work when downloading other texture packs just fine.

    And I'll change it. I picked it about a year ago and thought it would be funny. Thank you for deciding to help.
    Edit: Is that better?
    Posted in: Resource Pack Discussion
  • 0

    posted a message on Texture Pack Problem
    I've just begun fiddling with the terrain.png, and I decided to test out how the coblestone flowed, but when I selected the pack and went into my save, it was still the default cobble. I made sure that I had the correct terrain.png in my .zip, but for some reason it won't show up in-game.
    Posted in: Resource Pack Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.