• 0

    posted a message on Help, I cant figure out how to port forward using my router.

    Here is the notice my friends get when attempting to log onto my server.

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Help, I cant figure out how to port forward using my router.

    That didn't seem to fix my problem entirely, my friends still can't join my server. Here is the cmd after booting.


    C:\Users\emily\OneDrive\Desktop\Server>java -Xmx4096M -Xms4096M -jar server.jar nogui
    [20:12:06] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, destination] and [teleport, targets] with inputs: [Player, 0123, @e, dd12be42-52a9-4a91-a8a1-11c01849e498]
    [20:12:06] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, location] and [teleport, destination] with inputs: [0.1 -0.5 .9, 0 0 0]
    [20:12:06] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, location] and [teleport, targets] with inputs: [0.1 -0.5 .9, 0 0 0]
    [20:12:06] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, targets] and [teleport, destination] with inputs: [Player, 0123, dd12be42-52a9-4a91-a8a1-11c01849e498]
    [20:12:06] [main/WARN]: Ambiguity between arguments [teleport, targets, location] and [teleport, targets, destination] with inputs: [0.1 -0.5 .9, 0 0 0]
    [20:12:06] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.14.4
    [20:12:06] [Server thread/INFO]: Loading properties
    [20:12:06] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL
    [20:12:06] [Server thread/INFO]: Generating keypair
    [20:12:06] [Server thread/INFO]: Starting Minecraft server on *:25565
    [20:12:06] [Server thread/INFO]: Using default channel type
    [20:12:07] [Server thread/INFO]: Preparing level "world"
    [20:12:07] [Server thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default
    [20:12:08] [Server thread/INFO]: Loaded 6 recipes
    [20:12:08] [Server thread/INFO]: Loaded 811 advancements
    [20:12:09] [Server thread/INFO]: Preparing start region for dimension minecraft:overworld
    [20:12:10] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:10] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:10] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:10] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:13] [Server-Worker-4/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:13] [Server-Worker-3/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:13] [Server-Worker-4/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:13] [Server-Worker-5/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:13] [Server-Worker-1/INFO]: Preparing spawn area: 0%
    [20:12:13] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 34%
    [20:12:15] [Server-Worker-1/INFO]: Preparing spawn area: 99%
    [20:12:15] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 99%
    [20:12:15] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 99%
    [20:12:15] [Server-Worker-6/INFO]: Preparing spawn area: 99%
    [20:12:15] [Server thread/INFO]: Time elapsed: 6544 ms
    [20:12:15] [Server thread/INFO]: Done (8.433s)! For help, type "help"

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Help, I cant figure out how to port forward using my router.

    Ok, I will see if this works. Thank You!!

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Help, I cant figure out how to port forward using my router.

    My router is a Actiontec Model: T2200H

    When I try to port forward, according to most internet tutorials, I need to use both TCP and UDP at the same time. But my router does not give me the option. The only other option I have is GRE. Can someone please help me...

    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please or register a new account.