• 0

    posted a message on Is there a way to make my pc faster?
    LOOKS LIKE ITS TIME TO START SAVING :)
    Posted in: Hardware & Software Support
  • 0

    posted a message on Is there a way to make my pc faster?
    Sorry I know my spelling is crap I will try to keep it readable (where is the built in spell check I cant find it)

    it might take me a while but I have been considering saving up for a new motherboard , processor , and ram and upgrading the one I have but I don’t currently have the skills to do this nor do I know what parts I will need what would you suggest?
    Posted in: Hardware & Software Support
  • 0

    posted a message on Is there a way to make my pc faster?
    sorry but as i said in an earlyer post i dont know alot about pc's so i dont know what a PCI-e slot is and i dont know what you are refering to by a 6450 or 6570 i do know what most other pc hardwear is but i dont know anything about softwear other than the basics i can get the nane of the motherboard if it will help

    sorry for the late reply


    Edit after taking a look at that link i can tell you that motherboard dose have a PCI-e slot and it is a intel desktop board D945GTP ,D945PLM
    Posted in: Hardware & Software Support
  • 0

    posted a message on Is there a way to make my pc faster?
    Thank you i get it the notbook is crap is the desktop pc i have any good
    Posted in: Hardware & Software Support
  • 0

    posted a message on Is there a way to make my pc faster?
    Thanks for the quik replyes it is the Asus Netbook and i am using Optifine but it dosent help much i also have a desktop

    system

    windows XP Home edition

    With a Pentium 4 CPU 3GHz
    2.5GB of ram (upgraded from one)

    i did not mention it before becaus i thought the notbook was better (i dont know a lot about PC's)
    is this any better?
    i can post more info if needed

    (i wasnt shore where to post this)
    Posted in: Hardware & Software Support
  • 0

    posted a message on Is there a way to make my pc faster?
    hi all i'm hopping someone here can me with my pc m'i not shore if my problem is softwear related or if my pc is just to slow i have plenty of memory alocated to minecraft but i am expiriencing som extreem lag 3-8FPs but my cpu is only at 30-50% my system specs are

    Windows 7 home premium

    Modle: SUS EeePC VX6S

    Processor: Intel Atom CPU D2700 @ 2.13GHz 2.13GHz (dual core)

    Ram:4GHz

    64Bit operating system

    (Copyed from system info)

    if anyone can help me with this problem it would be gratly apreciated

    i am using technic ATM but this is a problem whenever i use lots of mods

    pleas tell me if you need more information
    Posted in: Hardware & Software Support
  • 0

    posted a message on [1.5.1] Thermal Expansion - 2.3.0.b7! Updates and refactors ahoy!
    will this mod work with buildcraft 3 v3.1.6 #25 r3? i would like to try it on my 1.2.5 bukkit
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Minecraft 1.3.2 "Corner of Death" Bug
    Quote from MagickMinecraft

    Weird! Interesting too. Though this is based off of almost nothing, it might be similar in some way.

    Once, long long ago, I downloaded a mod which added several items to the game that didn't exist in the vanilla. (Aether mod if you were wondering).

    On accident (by force of habit) I crafted an item from the mod while on the server. I decided to put the item into a chest (while I still had the mod downloaded). After force updating (going back to the vanilla) and opening the chest with the item, my game would crash! To get rid of the item, I destroyed the chest (making the items fall to the floor) and burned them into nothingness. Before I burned the items though, I walked close enough to pick up one of these items and got crashed with the same message.

    My theory (again, just based off this. I have little knowledge of coding or if this is even possible) is that someone with a mod crafted an item that wasn't in the vanilla and dropped it in the corner. Anyone who walked into the corner picked up the item(s) and gets crashed.


    I have had something similar happen to me just not on a server I placed a block from a mod and then turned the mod off to see what would happen in most cases the block would disappear but in this case it was still there just invisible like the block in the video and when I touched it the game crashed
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Connection Lost - End of Stream 1.3.2
    i dont know anything about port forwarding but a big red x on the signal indicator means you are not conected to the server at all so ether there is a problem with the internet at one end or you have the wrong ip or it could have something to do with port forwarding but i dont know anything about that.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Connection Lost - End of Stream 1.3.2
    I only ever get an end of stream message when I have a bad connection to the server e.g. bad internet connection have you tryed loging in on the host computer?

    To check your speed go to speedtest.org
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Cant hit blocks.
    it sounds like you are on adventure mode try oping yourself then typ ''/gamemode (player) 1'' minus the quotations
    0 is survival
    1 is creative
    2 is adventure
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on server seems to be reloading automaticly why?
    Quote from Skyblu10

    This could be lag.

    Make sure the server is running at speeds capable of supporting the server, such as ram or upload speeds.


    i just downloaded CPUZ to check my ram speed and it wont tell me the oferall speed but the maximum bandwidth (if thats the speed?) of each modual is 667Mhz is this fast enught for my server?

    or have i compleatly mis understood you?

    Edit i just installed lagmeter and the lag dosent geem to bad at most the lag is about 16TPS (when i spawned about 50 mobs) but on average its around 17-20TPS

    Edit i jut installed server GUI which tells me that the cpu usage is at 100% which i already new but aperantly only 20-30% of that is being used by the server
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on server seems to be reloading automaticly why?

    Are you still having trouble?


    Yes any ideas?
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on server seems to be reloading automaticly why?
    I will see if I can increase the ram to the server I think I know how but the upload speed shoudnt be a problem on a LAN server should it? It is also happening when I play on the computer that is running the server

    Edit i dont know how to chek the ram speed only the usage

    Edit i tryed increasing and decreasing the ram but it made no differance (dont think thats what you meant anyway)

    "Make sure the server is running at speeds capable of supporting the server, such as ram or upload speeds."

    how can i check this?

    BTW here is a compleat plusin list see any problems? my server is 1.3.1 and some of the plugins are 1.2.5 but that wasent a problem befor i installed multiverse

    AngryWolves
    Essentials
    EssentialsChat
    EssentialsProtect
    EssentialsSpawn
    Multiverse-Core-2.4
    Multiverse-Inventories-2.5
    PermissionsBukkit-1.6
    PVPGun
    serversigns
    SignShop
    TemporaryWarp
    Vault
    WirelessRedstone
    WorldEdit
    WorldPortal
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on server seems to be reloading automaticly why?
    Hi all I am New to this form so if there is anything wrong with any of my posts please tell me

    Ok so first of all my computer is an Asus eee lambirghini notebook with a 2.13Ghz dual core processor and 4G ram
    running Windows 7 home premium 64bit and my server is a LAN bukkit server running in offline mode and the max players ever online is 3

    It is running
    Essentials
    Server signs
    Signshop
    Temporary worp
    Angrywolfes
    PvP guns
    Multivers
    And a few others I cant recall right now
    The problem the problem started when I installed multivers every 5-10mins or whenever I spawn a few mobs all the plugins and mobs frees for about 10 seconds same as when I do a reload dose anyone have any idea why this might be happening and how to fix it
    If you need more info about the server I will post it later today
    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please or register a new account.