• 0

    posted a message on Boats
    Working on this boat elevator for a few hours, and now it's just screwed?
    Posted in: Discussion
  • 0

    posted a message on Boats
    After reloading my world all my boats become glitchy. Riding them and getting out of them helps. How to fix this?
    Posted in: Discussion
  • 0

    posted a message on What would you want to see in a Let's Play?
    Kill ender dragon without a bow?
    You can!
    Posted in: Survival Mode
  • 0

    posted a message on Singleplayer goals or other ideas?
    Build a city and get villagers in it without finding a village. You can :)
    Posted in: Survival Mode
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    Found the problem... There's a big bunch (i gues... 3000?) of entities in the jungle river. Can't remove them, auto re-created :(


    And i can't get to that spot in minecraft, as soon as i get near chunks don't load or really slow (about 1 chunk/30 mins)

    Found it! There was a corrupt chunk out there, creating monsters above the cap... So they went on spawning forever, and swum into the river...

    Removed the chunk which looked fine, removed all entities in the game and then ran my world... It worked! Even the rail can be removed now :)
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    can't get it working... but you got the logs or so?
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    Lol. Bukkit calls my save corrupt
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    Wait what the *** is happening. Deleted it several times, if i know place some cobble in the chunk it finally transfers to what it should be.... Placed cobble became diamond (cool)... But... restarted world and back to what i had, chunk updated again, rail was back, placing cobble does nothing.. Wtf?
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    well yeah.... that's the problem... If i delete the chunk it just goes back when i start minecraft and run the world... And then my track is back so can't be generated :P
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    http://www.mediafire.com/?eb5o7l5a0gpc1uc

    Here it is. The minecart track you're (hopefully) on is from my old minecart system, removed everything but this one come's back everytime....
    Only this chunk is corrupt. Isn't from the seed tough, there's a half dungeon near the place you start, but the spawner is in the corrupt chunk, or, he should be. There's just stone.

    Need the seed too?
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    Hmm... Got the backup and it's'working, only 1 corrupt chunk now. Always reloads to the state it is, with some tracks i placed in it. Uploading it, someone can fix it? Deleting in mcedit doesn't work...
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    no my world is how it started everytime, NPC village is again there, blew it up but it comes back :( . Have a back up, but that has the same lag issues as i had before, and i think it's gonna have the same problem....

    force update didn't work neither

    And stop bothering about "don't blow up villages", i like to do that. Had a villager farm...
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    It worked... kinda.... now EVERYTHING regenerates.... if i quit, go back, inventory stays same but all chunks go to standard. House gone, mob farm gone everything :P
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on World pretty.... strange?
    Ow forgat to tell.... All entities teleported to a single chunk (about 20 chunks away) as soon as the world crashed... *deleting them*

    Hmm weird. The chunk they were at is a snow chunk in the jungle, dafuq...
    Posted in: Java Edition Support
  • 1

    posted a message on World pretty.... strange?
    I've been playing survival for several weeks now, having some issues with no-loading chunks, gaps in the map. Recreated them with mcedit, worked fine for a week. This morning some chunks got "stuck", i could mine them completely, come back and they were back, i kept my resources (unlimited diamonds yee :)). But now.... Whole world seems to have become farlands. No solid blocks, keep falling through the same cave, only a few chunks loaded. Got in creative in some way, could fly and got teleported everytime. No more chunks continue loading, only 4 loaded i guess. If i enter the world by MCedit it looks 100% fine?!?!?!

    However, what to do? Started a new world but had again chunks that didn't load. What's wrong?

    Specs: 3.2 ghz quadcore processor, 4GB RAM, SSD and a 2TB hard drive...
    Posted in: Java Edition Support
  • To post a comment, please .