• 0

    posted a message on SummerFields - 1.11 Update! (NOW WITH MOAR GROUP EFFORT!)
    Hello, I seem to be having trouble with getting the Legacy Summerfields to show up. I've downloaded the pack twice now, and I've installed OptiFine, but, when I select the pack, it says that I've got the default minecraft textures... Other 32x32 packs work, but not this one. I've downloaded it off of the main site, but not the mirror.

    Am I doing something wrong?
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Stereo Mix Issues with Recording an LP Series
    Anyone? Please?
    Posted in: Video/Series Help
  • 0

    posted a message on Stereo Mix Issues with Recording an LP Series
    Alright folks, I have a problem. I'm trying to record a Let's Play video, and I'm using CamStudio.

    HOWEVER, I cannot record the in-game sounds, due to my sound driver not having Stereo Mix. My audio driver is Conexant Pebble High Definition SmartAudio, Driver Version 4.98.6.63 I've checked the disabled drivers, it's not there. I know that conexant hasn't been including Stereo Mix for Windows Vista or 7, which is what I have.

    I've been looking at Stereo Mix Plus, located here. http://stereomixplus.com/index.html Has anyone used this before, and, if so, does it work? If not, what are your solution suggestions?

    Thanks for any help that you all can give!

    P.S. If I've posted in the wrong forum, let me know. :)
    Posted in: Video/Series Help
  • 0

    posted a message on OptiFine HD (FPS Boost, Dynamic Lights, Shaders and much more)
    Thanks for the update!! <3 <3 <3
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [16x][1.1] Visibility X-Ray Pack (DISCONTINUED)
    Quote from Thinkr

    Visible. I thought it might let you find strongholds easier. Think I should change it?

    Nope. I was just checking so I could try and find a stronghold. Thanks!
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [16x][1.1] Visibility X-Ray Pack (DISCONTINUED)
    Quick question: Are the stone bricks fully visible? Or did those get the x-ray treatment as well?
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Xray Craft! v1.0
    Can't see it very well with only one picture. Besides, the visibility x-ray pack does a good enough job for me.
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [16x][1.8.1] SoftColors (WIP)
    Loving this pack! Getting a watch from me for when you release it! Keep up the great work!
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on [16x][1.1] Visibility X-Ray Pack (DISCONTINUED)
    This texture pack is SO USEFUL! Thanks!
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Xaiwaker V 1.1
    EEEEE Amaterasu! <3 <3 <3 can't wait to use it!
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Xaiwaker V 1.1
    Quote from xaivern »
    So what would people rather have. A twilight princess link inspired wolf or an Ookami wolf?


    I definitely think Amaterasu would fit with this texture pack better. Also because, y'know, Ookami's my favorite game in the entire universe? ;D
    Posted in: Resource Packs
  • 0

    posted a message on Beds don't Alter Spawn Points
    Oh, well would you look at that... Thanks for clearing that up! :smile.gif:
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Beds don't Alter Spawn Points
    So it seems that it alters my spawn point, but my compass is not pointing to the new direction.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Compass glitch
    Yeah, I am getting the same issue. It worked before the 1.4_01 update, and now it's pointing to my original spawn point.
    Posted in: Legacy Support
  • 0

    posted a message on Beds don't Alter Spawn Points
    Okay, I am having an issue with spawning points. I sleep in my bed, but my compass shows that my spawn point has not changed. On all of my files, my spawn points have reverted back to their original spot.

    To backtrack a bit, I have been messing around with my minecraft.jar file. I tried to install ModLoader. However, I didn't really want that. I had backed up my files, to where I was completely fine, with the exception of my saves. I copied my entire saves folder from my .minecraft folder and pasted it into my backup .minecraft folder. I replaced all .dat files and save files. Then I removed the altered .minecraft folder and replaced it with my backup. I have tried to force an update, to no avail.

    I am wondering if this is the cause of the issue with my compass, or if it is a problem with the new 1.4_01 update. Has anyone else had this problem?
    Posted in: Legacy Support
  • To post a comment, please or register a new account.