• 0

    posted a message on Can't connect to own server

    Hello.


    I tried to make a modded forge server for 1.7.10 and for me and a
    friend and I actually get it running, but when i try to connect via my
    IPv4 adress, it says "the authentication are currently down for
    maintenance". Interestingly, when i try to login with my IPv6 adress, it
    says "protocol family unavailable", and I don't even know what that
    means. Does somebody have an idea on what the issue here could be?

    Posted in: PC Servers
  • 0

    posted a message on Can't connect to own server

    sorry

    Posted in: PC Servers
  • 0

    posted a message on Can't connect to my forge server, "maintenance"

    Also, you said you won't help me because i did not buy the game, and as you see, i did buy the game, so what do you say... you wanna stay to what you said and help me? What's the downside, who is harmed by that?

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Can't connect to my forge server, "maintenance"

    Man... i did buy the game the alt was just bc my server did not work, and besides that... do you think microsoft, one of the biggest companies in the entire world, will go broke because i did not buy two accounts?

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Can't connect to my forge server, "maintenance"

    I thought it was clear that the alt and the tlauncher were just because it did not work in the standart version, wich I bought. Here is proof.

    "Gekauft am" means "bought on (...date).

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Can't connect to my forge server, "maintenance"

    also, when my firend tries to join with my ipv6 adress, it says "network unreachable, no further information"

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Can't connect to my forge server, "maintenance"

    the one with the alt was the normal minecraft launcher, the other one the tlauncher

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Can't connect to my forge server, "maintenance"

    When i try to log into my forge server, using either my ipv4 or ipv6 adress, it always says something like that the servers are down for maintenance, although it's my own server on my own pc and I'm pretty sure that it isn't on maintenance. The server itself should be running too, as the minecraft server java file is open. However, it says a few strange things that i don't actually fully understand, but i will just copy paste in here what seems the most improtant part. (KaeKar is my minecraft username.) also interesting might be that, when i try connecting with my ipv6 adress, it says something like "protocol family unavailable", but when i use my ipv6 adress with an alt and on another launcher, it also says the servers are down for maintenance. "Volkmer" is the Alt account name.

    [14:01:26] [Server thread/INFO] [net.minecraft.server.MinecraftServer]: Preparing start region for level 0
    [14:01:27] [Server thread/INFO] [net.minecraft.server.MinecraftServer]: Preparing spawn area: 91%
    [14:01:27] [Server thread/INFO] [net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer]: Done (1,426s)! For help, type "help" or "?"
    [14:01:40] [Server thread/INFO] [net.minecraft.server.network.NetHandlerLoginServer]: [email protected][id=<null>,name=KaeKar,properties={},legacy=false] (/192.168.178.22:53723) lost connection: Disconnected
    [14:21:27] [Server thread/INFO] [net.minecraft.server.network.NetHandlerLoginServer]: [email protected][id=<null>,name=KaeKar,properties={},legacy=false] (/192.168.178.22:54715) lost connection: Disconnected
    [14:26:04] [Server thread/INFO] [net.minecraft.server.network.NetHandlerLoginServer]: [email protected][id=<null>,name=Volkmer,properties={},legacy=false] (/(here was my ipv6 adress)) lost connection: Disconnected

    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please .