• 0

    posted a message on [1.8.1/1.0.0/1.1.0]Coupon's Mod Updates
    Quote from H_bomb2

    A huge request for you to update,
    The Aether, it would boost your reptation Epically... and make a lot of people happy.

    Only one thing. ಠ_ಠ
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from Isetneferet

    -insert whole OP here-
    i have a bug from it where i cannot attack or destroy blocks or press left click at all without it crashing. i have tried changing the key to use but it still freezes. please fix it

    First of all, ಠ_ಠ for copying the WHOLE op
    Second, are you using the full versio of the mod? Do you have the latest forage? What other mods are you running?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.8.1/1.0.0/1.1.0]Coupon's Mod Updates

    Can you please update the sky diamonsion mod?

    Are you thinking about the Aether??? The origional creators are working on that right now! Its also to big of a mod to recreate and make it comatable to 1.0.0
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from darthvader45

    How do I fly with the pterosaur? I cannot figure it out. It is flyable, as told by my dinopedia.

    Step 1: Make sure it is fully grown(age 8)
    Step 2: Use an arrow to make it follow you.
    Step 3: When at a mountian or a high place, right click with EMPTY hand to mount.
    Step 4: Walk off the edge.
    Step 5: Use the WASD keys to control
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on PrehistoriCraft [0.0]
    MCP is now updated! Idk WHERE to get it, but I know its updated! :biggrin.gif:
    EDIT: Is this thread dead or are you working on the mod? :blink.gif:
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on can't use mod
    Still KINDA illeagal
    :unsure.gif:
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on can't use mod
    Quote from partyman80s

    he does have a point i accidentally loaded the new one and now i can't use this mod!!!!!!!!!

    Sorry dude, no one can help you get 1.8 again. Its illeagal. Next time MC updates come out, make sure you backup your jar.
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on PrehistoriCraft [0.0]
    Im not a modder but I CAN be a tester if ya want.
    When its done of course. Im 12 though. :wink.gif:
    Posted in: WIP Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from quelzoth

    @Golden_Hamburger
    I have tried that, and while it removes the item i change the ID for, it doesn't fix the problem.

    It wont show those sprites for me... are you using the latest version with EVERYTHING installed right?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from TudyMC

    hi....can you tell me were i can download free fossil mod for 1.8?

    NOOB, Y U NO READ ALL OF OP??? >:$
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from quelzoth

    I recently downloaded this mod, and am having some issues.
    Whilst the mod loads, and all the parts function correctly, all the new things have really weird graphics
    (except the StoneBoards when placed).
    For example the broken ancient sword looks like a leather cap, and the repaired version looks like a chain mail cap.

    Please help

    Easy. Just change the config file in the fossil mod and change the ID's
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Bug found?: Major lag spikes when digging, and on land, or just anywhere
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Risugami's Mods - Updated.
    Quote from -StarRazor

    Something's not right...I've installed InvTweaks and TooManyItems with ModLoader to go along. These two mods require ModLoader. However, after I reinstalled everything the ModLoader is causing the screen to go black after I load a world and it says "Saving Chunks". It worked just fine before, but now ModLoader has just screwed everything up. I know it's ModLoader because I installed each mod 1 by 1 and went in-game to check whether it would crash. After ModLoader, it crashed. Now when I reinstalled everything I ended up having to redownload ModLoader which is when I started having problems. Please help!!!

    I would:A. Use a FRESH jar
    B.Report my error log (modloader.txt)
    and C.See if Inv tweaks uses one of the origional class files from the jar. (aa,ab,ac)
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from BenniixD

    Hmm For some reason it's not letting me tame plesiosaurs or Anything for that matter... It says they're all wild and untamed in my dino-pedia

    Your going to have to be at least 5 blocks near it so it will think your its MOMMA LUIGI?
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [SSP/SMP][1.3.2]Fossil / Archeology [v6.9 P-4]
    Quote from EXDragonith

    Did you download the resources.zip? You will NOT get any sounds for the dinosaurs unless you download the resources.zip and extract it into the resources folder.

    Thanks man :biggrin.gif:

    I guess im just to stupid to find that little link :|
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.