• 0

    posted a message on Converting Textures Blurry

    I am trying to have a 16 bit texture from Scopes 32x Resource Pack, (I know it's a 32x resource pack but it includes 16x textures) and convert that 16x texture into a 32x its very confusing so I will show pictures.



    What I want to do is have my stone texture underneath the coal texture without that other stone showing that is 16x, The coal is 512x so very hd.


    Please help it would mean alot :)

    Posted in: Resource Pack Help
  • 0

    posted a message on Minecraft Bukkit Server, Friend's Cannot Connect.

    It's alright I fixed it :D thanks anyway.

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Minecraft Bukkit Server, Friend's Cannot Connect.

    No, they are connecting with my External IP Address.


    (JUST THE EXTERNAL IP ADDRESS BY ITSELF)

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Minecraft Bukkit Server, Friend's Cannot Connect.

    Hello all,


    I have recently created a Minecraft Bukkit Server for the version 1.10 and I have port forwarded properly and I can join my own server and so can all the other computers in my house but for some reason none of my friends can. I have given them my External IP Address and they still cannot seem to join I really don't know what the issue can be but I really want to fix it so we can play the newest Minecraft version together.


    All help would be appreciated :farming247: by Mooshim


    - Derpy

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on How much FPS would this build get?

    Hey,

    I am saving money to buy a PC for Minecraft and I was wondering how much FPS it would get?


    >>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://au.pcpartpicker.com/parts/partlist/ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Posted in: Discussion
  • 0

    posted a message on 3D Diamond Look - HELP

    You fixed it! Thanks you amazing person!

    Posted in: Resource Pack Help
  • 0

    posted a message on 3D Diamond Look - HELP

    Oh I know what you mean, it could possibly be like really fainted so I can't see it! thanks for the help!

    Posted in: Resource Pack Help
  • 0

    posted a message on 3D Diamond Look - HELP

    I have been messing around with some textures and seeing what they look like, but there is this really weird problem with how it looks, If you look in the top right of the diamond a bit lower it has some missing sort of mini pixels... I don't know what that could be but if anyone knows how to fix it that would be great!

    Posted in: Resource Pack Help
  • 0

    posted a message on /title with Command Blocks!

    On my server, I have a command block and I made that command block so whenever someone stands on the pressure plate it says a /title. I did it correctly and it all worked well until It stopped working. Every single one of my command blocks work, except for the /title one. I don't know what happened! If anyone knows how to fix this it would be amazing!


    What I put into the command block: /title @p title {text:"Select ",color:"blue",bold:true,extra:[{text:"Your ",color:"green",bold:true},{text:"Colour ",color:"red",bold:true}]}


    Thanks for the help!

    Posted in: Commands, Command Blocks and Functions
  • 0

    posted a message on Fraps and Sony Vegas, Editing Problem

    I have done everything, the thing that it might be is that the template I choose to edit with, I selected the Internet HD 720p, And thats what I selected. Then after I rendered it, the video came out in a weird colour, I have recorded them and uploaded to them on youtube:



    Raw Footage, Haven't been in Sony Vegas yet:



    Edited footage rendered using Sony Vegas:

    Posted in: Technical Help
  • 0

    posted a message on Fraps and Sony Vegas, Editing Problem

    Thanks I'll see what I can do :D

    Posted in: Technical Help
  • 0

    posted a message on Fraps and Sony Vegas, Editing Problem

    I have a problem where my edited video in Sony Vegas has black bars on the top and bottom it of the screen and has problems with the colour of the video.

    I record with Fraps btw


    Without editing is the way I want my videos too look, except I want them to be edit as ion adding an intro or even funny moments and stuff like that even stuff as simple as cuts, but everytime I edit a video it always looks very dark and annoying , I have tried Brightness and Contrast and even Colour Correction I dont really know what to do so If anyone knows what to do that can help please tell me this means so much to me and I ant to know the fix of this issue really bad :D If you know any other youtubers that record with Fraps and Sony Vegas please link them this post <3


    Thanks so much :D


    IMAGE 1: RAW FOOTAGE, (NO EDITING).

    IMAGE 2: EDITED AND LOOKS WEIRD. (Using Sony Vegas)


    in Image 2 The Black Bars on the sides arent from Fraps they are from when I was uploading the image, the weird thing about this image is that It looks stretched upwards and The colours are disgusting! (I have tried colour correction and brightness and contrast)

    Posted in: Technical Help
  • 0

    posted a message on Chisel 2 Mod Texture

    I just downloaded the Chisel 2 mod and for some reason the aluminium stairs have a purple and black texture (Broken Texture) If anyone has the texture for it would be great if you could give it to me. I don't know if this problem is for everyone but if you know a solution, just mention it! :D


    Have a great day!

    Posted in: Mods Discussion
  • 0

    posted a message on Portal Gun Mod - On a server not working.

    Hi,

    I have tried to Install the Portal Gun Mod on a 1.7.10 Server, Every time it has not worked. First I download the Portal Gun Mod the the Ichunutil mod and when I try to run the server it crashes and says there is no iChunUtil Mod in the folder, and there is! But then I try it with the 1.6.4 Version of the mod (On a 1.7.10 server) And this comes up with this...


    ---- Minecraft Crash Report ----
    // My bad.

    Time: 6/11/15 8:16 PM
    Description: Exception in server tick loop

    cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.NoClassDefFoundError: cpw/mods/fml/common/ITickHandler
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:163)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:544)
    at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.beginServerLoading(FMLServerHandler.java:87)
    at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStart(FMLCommonHandler.java:314)
    at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71197_b(DedicatedServer.java:117)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:387)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer$2.run(MinecraftServer.java:685)
    Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: cpw/mods/fml/common/ITickHandler
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
    at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:440)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74)
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.sendEventToModContainer(LoadController.java:212)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:190)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74)
    at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304)
    at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275)
    at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:119)
    at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:513)
    ... 5 more
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: cpw.mods.fml.common.ITickHandler
    at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    ... 30 more
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:182)
    ... 32 more

    A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

    -- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.7.10
    Operating System: Windows 8.1 (amd64) version 6.3
    Java Version: 1.8.0_60, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 505096768 bytes (481 MB) / 629145600 bytes (600 MB) up to 1717043200 bytes (1637 MB)
    JVM Flags: 0 total;
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: MCP v9.05 FML v7.10.99.99 Minecraft Forge 10.13.4.1448 14 mods loaded, 14 mods active
    States: 'U' = Unloaded 'L' = Loaded 'C' = Constructed 'H' = Pre-initialized 'I' = Initialized 'J' = Post-initialized 'A' = Available 'D' = Disabled 'E' = Errored
    UC mcp{9.05} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
    UC FML{7.10.99.99} [Forge Mod Loader] (forge-1.7.10-10.13.4.1448-1.7.10-universal.jar)
    UC Forge{10.13.4.1448} [Minecraft Forge] (forge-1.7.10-10.13.4.1448-1.7.10-universal.jar)
    UC mod.ymt.air.HariboteAirCraft{172v3 hiten} [HariboteAirCraft] (AirCraft-Mod-1.7.10.zip)
    UC weaponmod{1.7.2 v1.14.2} [Balkon's WeaponMod] (Balkons-Weapon-Mod-1.7.10.jar)
    UC BiomesOPlenty{2.1.0} [Biomes O' Plenty] (BiomesOPlenty-1.7.10-2.1.0.1387-universal.jar)
    UE iChunUtil{2.4.0} [iChunUtil] (iChun-Util-Mod-1.6.x.zip)
    UC IC2{2.2.791-experimental} [IndustrialCraft 2] (Industrial-Craft-2-Mod-Experimental-1.7.10.jar)
    UC Mantle{1.7.10-0.3.2.jenkins184} [Mantle] (Mantle-1.7.10-0.3.2 (1).jar)
    UC MoreBows2{1.0.1} [More Bows 2] (More-Bows-2-Mod-1.7.10.jar)
    UE PortalGun{2.0.2} [PortalGun] (Portal-Gun-Mod-1.6.4.zip)
    UC TConstruct{1.7.10-1.8.8.build988} [Tinkers' Construct] (TConstruct-1.7.10-1.8.8.jar)
    UC Baubles{1.0.1.10} [Baubles] (Baubles-1.7.10-1.0.1.10.jar)
    UC Thaumcraft{4.2.3.5} [Thaumcraft] (Thaumcraft-Mod-1.7.10 (1).jar)
    Mantle Environment: Environment healthy.
    TConstruct Environment: Environment healthy.
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Is Modded: Definitely; Server brand changed to 'fml,forge'
    Type: Dedicated Server (map_server.txt)






    I DONT KNOW WHAT IT COULD BE BUT IT'S JUST NOT WORKING -Derpy

    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Minecraft 1.8 Server, My Own Server not showing up on menu?

    I have my own server with my own IP address and run by me, but I can't run it everytime I try to run it on the server menu nothing shows up! It is running perfectly and this just started happening today so I don't know why I can't see anything or even join!


    - Thanks

    From Derpy

    Posted in: Server Support and Administration
  • To post a comment, please or register a new account.