• 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from drew6607

    i need help :(
    When i have the smeltery, i put LOTS of different ores in, mostly iron.
    I cant get the liquid to pour out, i right click the faucet but it aint coming out.
    Any Ideas? its definitely not an error

    A Screenshot would help, because it could be the lack of a Drain next to the Faucet or even the lack of an Ingot Cast for the ingots.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from mDiyo

    DarkWerr: I don't see any bugs from the screenshots you posted. I don't use that mod however. What exactly is going on?

    I made a fake block with 6 covers, then I destroyed the front with the hammer and it gives me all the covers (6), but it didn't destroy the whole block, only the front. The final image shows me with 8 covers in the hotbar (I had 2).

    Edit: I'm using the lastest (stable) versions of Forge Microblocks (from Project:RED) and Tinker's Construct.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from ShadowDrakken

    Right, the server registers the block broke and drops the items, the client doesn't receive the blockBreak update though so it only sees the dropped items until you log out and back in, or leave the loaded area and come back (receiving a full chunk update) where the block itself should be missing.

    It didn't destroy the block after logout neither the items from my inventory disappeared.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from ShadowDrakken

    It's probably a client-update bug. If you log out and back in the entire block is probably gone. Seems to be a Forge issue though because I see this behavior with a lot of mods right now.

    No, it's not an update bug, I can pick the items up (the third image).
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    I found a bug between the hammer and microblocks (forge).

    Here, some prints about the bug:
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from mDiyo

    DarkWerr: Wheelbarrows, no, but close. Cars are a long way off even if I get there; there's a huuuuuuge gap between hand tools and electrical power.

    Then, if it moves, is some kind of cart. And about the cars, it was a joke. =P
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from mDiyo

    Tinker's Log #23:
    Today I made something strange. It's round, wooden, and doesn't look like anything I've ever seen. Someone came by and said it was a "wheel" and that they were great fun to roll around. I wonder what else it could be used for?


    Now mDiyo will make wheelbarrows, and then cars and motorcycles.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Bug report: Everytime I make a tool part, my ingredients aren't being used. '-'
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on Tinkers Construct
    Quote from scottyaa275

    It says The file Is Not Recognized as a mod file and Goes on without loading it :steve_tearful:

    Quote from KillerPolarBear

    Every time I try to get the mod to work, I get this
    FML has found a non-mod file TConstruct_mc1.4.7_1.02.zip in your mods directory. It will now be injected into your classpath This could be severe stability issues, it should be removed if possible.
    Is there any way to fix this?

    mDiyo forgot to compile the files, they are all in ".java". So, wait for him to fix this.

    Edit: Meanwhile, download the previous version here (it's the direct link from mDiyo's dropbox).
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] InfiCraft - Updated 2013.2.17
    Quote from mDiyo

    TConstruct Beta 2 - 90% bug free!

    How can I make the molded patterns now? The old way doesn't exist anymore and I can't make that new block, which I presume that is the Pattern Shaper.

    Edit:
    Quote from mDiyo

    - Fixed life drain

    I need to remake my sword? Because I tried to hit a mob and my Minecraft crashed. '-'
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] InfiCraft - Updated 2013.2.17
    Quote from Marvl101

    how come all the tools have eu requirement?
    it looks silly

    It's not a requirement, it's only a tag.

    This will answer the rest about the EU system (this post is in the previous page):
    Quote from mDiyo

    There's a few things going on here. The first is that I had talks with some of the IC2 devs. They addded some code so that I could control when my tools could charge and how they did so. The second is that this version is one of the later ones in 1.4.7; older versions will charge tools without a modifier. The third is that the NEI plugin automatically put an EU tag on all tools until recently; my tools have a color-coded En tag when they're supposed to be chargeable.


    Quote from Marvl101

    How about armor?

    Read the previous posts, mDiyo talked about it in this page.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] InfiCraft - Updated 2013.2.17
    Quote from mDiyo

    Yeah, I just noticed the problem. My last round of testing failed a bit, here's a fixed one:
    TConstruct Beta 1.1

    Thank you. You're awesome. \o/
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] InfiCraft - Updated 2013.2.17
    Quote from mDiyo



    I can't make the parts from patterns anymore and this block from pattern and plank doesn't exist.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] InfiCraft - Updated 2013.2.17
    Quote from Echohunter

    Am I supposed to be able to charge tools? [...]

    Only if you upgrade the tool with Circuit + Battery like this:


    If you don't upgrade it, you are using a bug of TConstruct (and yes, the EU system is a little buggy).
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on [1.4.7] InfiCraft - Updated 2013.2.17
    Quote from mDiyo

    DarkWerr: I am aware of the sprite bug. The fix I put in place recently seems to work on Redstone, not on Lapis. I'll be looking at it later. As the sprites are stored in the tool, the one you have is permanently borked. ;(

    Like I said, nothing to worry since I can "NEI" the exact same materials for the tool and make a new one. The only problem is the feature to see the durability, upgrades and etc is bugged, only if I break my tool a little and try to repair that I can see it again.
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.