• 0

    posted a message on Please Help Damaged .lib4d File!
    Quote from SwaggySlayer

    oh, I'm using R11.5

    Most rigs that you find wont work with 11.5. You would probably be best off building your own rig, although you wont be able to add as many features. WeedLion has a series on how to make one in R13. Since you are using such an old version, not all of the things he does in his videos will work for you.
    Posted in: Other Fan Art
  • 0

    posted a message on Please Help Damaged .lib4d File!
    Which version and edition of C4D do you have? The packs by WeedLion should work on C4D Studio R13 and higher. I don't think they work on any other edition, and I don't think they work on R12. I'm not sure about bykjaer's rig, but I would assume it's the same issue.
    Posted in: Other Fan Art
  • 0

    posted a message on Loading a specific chunk will crash the server.
    Yesterday my server crashed for unknown reasons. When I loaded it up again, there were a few chunk errors around. One of them was spewing out errors into the console.
    2013-07-04 10:19:07 [SEVERE] Wrong location! ru['Ocelot'/372, l='world', x=2141.30, y=68.00, z=-1432.30]

    It would do that one multiple times per second until the server crashed again or until I shut it off. I pulled up MCEdit and found the problematic area.


    Most of the red cubes are the ocelots being spawned. I tried selecting the area and deleting entities, but they wont go away. After using analyze, it doesn't even say there is anything in the area. Does anyone know what I should do at this point?
    Posted in: Server Support and Administration
  • 1

    posted a message on Bukkit server help
    If you are trying to connect from the same computer that the server is hosted on, you should use localhost. You cant use your external IP to connect to an internal server. Have a friend or someone try connecting with the external IP.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on only i can use my server?
    Quote from dsmccurdy92

    it wont let me upload screenshots here for some reason


    Upload them to somewhere like http://imgur.com and then post a link.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on only i can use my server?
    Quote from dsmccurdy92

    I'm not using hamachi and I can't figure out how to portforward the server. I have a sagemcom router and the only thing it has is port triggering. I was using white list but I took it off until I can figure out how to get everyone in.

    Just and update the router is a sagemcom [email protected] 1704


    I just came across . Is that the menu you have, or do you have something different? If you have something different, could you take a screen shot of the control panel you do have?
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Created new server, having problems connecting
    Which IP are you using to connect? Since they are on the same network, you should use your local IP. This would probably start with 192 or 172. Your siblings should connect using the external IP. This can be found at http://www.whatismyip.com/

    Norton could be causing issues. If there is an option to temporaraly disable Norton, try using that and then try connecting again.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Server Won't Start MultiCraft Issue
    Quote from LeDanJames2

    If it helps I am also getting this error message when I try to sign into FTP manager

    -snip-


    Your host is having issues. Their webserver isn't configured properly. They also haven't responded to you in two months. From what I have gathered here, and seen in a few other threads, FPSBox is gone.

    Quote from Strawberries

    FPSBox have apparently been out of business for a couple months now. They were sold off and the website runs itself. Your money is lost unless you open a PayPal claim or hire a lawyer.


    Cancel any subsctiption you still have with them. If you paid them already for a server this month, try disputing it with PayPal to get your money back. I doubt your world files will be salvagable, so I wouldn't spend too much time trying to get them back.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on MY MINECRAFT SERVER IP KEEPS CHANGING
    Are you hosting the server, or have you purchased a server from someone?

    If you are hosting it, talk with your ISP. They control which IP you have, and if you ask they might be able to set you up with a static IP. Depending on your ISP, it might cost additional money per month.

    If you purchased a server, send a message to the company you got it from and see if they allow static IPs. Most places I have tried will let you have one for a dollar or two extra per month.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Problems with command blocks and server.properties
    Some server hosts have a list of options somewhere in the cPanel that effect the server.properties. These would overwrite any manual changes you make to the file. Does your host have something like that?
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on Spamming in the console
    It's most likely being caused by a mod. Could you list which mods you are using?
    Posted in: Java Edition Support
  • 0

    posted a message on .bat does not start the server on my computer's IP
    Running the jar and running the bat should make no difference. The bat is simply opening the jar with options set. None of which effect the IP. You shouldn't be able to connect to your own server with the external IP. Use 127.0.0.1 to connect to it from your own computer.
    Posted in: Server Support and Administration
  • 0

    posted a message on What's a good way to build in the nether?
    I've been working on a project for a bit, but it runs under a lava lake. Every so often I poke a hole into the lake and my project is filled with lava. With the newish way lava works, it doesn't go away. I have to sit there and refil in a large area because of a single source block. Is there a good way to avoid this? It's really starting to annoy me.
    Posted in: Survival Mode
  • 0

    posted a message on In-Game NBTEdit! Edit Mob Spawners & Attributes in game! FINALLY UPDATED!
    Quote from WaterTipper

    1. Are you in 1.4.6?
    2. Do you have any other mods installed?
    3. If you do, did you make sure Forge was the first thing you installed?


    I'm on 1.4.6, no other mods. Forge is installed first. I did a clean download and install multiple times with both Forge and this mod. Still getting the same error.
    Posted in: Minecraft Mods
  • 0

    posted a message on In-Game NBTEdit! Edit Mob Spawners & Attributes in game! FINALLY UPDATED!
    Hey there. I just tried installing this but I crash every time. I've tried with the latest version of FML which says "Failed to start game" and then quits. If I try with the recommended version, I just get a black screen. When I remove this mod from the mod folder, the game starts up just fine.

    Minecraft crash report: http://pastebin.com/S9VbtsNy
    FML log: http://pastebin.com/TYYkyCvG

    My friend is also having the same issues I am.
    Posted in: Minecraft Mods
  • To post a comment, please or register a new account.