Server Support and Administration

Support for technical problems with servers.
Thread Latest Post Replies Views
Windows Wrong IP >>
by YMbrothers
13 521
Windows I am trying to run a public server from my computer with port forwarding >>
by GuardWestray
13 376
Windows Can connect locally to server, but can't open ports >>
by _Mattata_
12 845
1.9 Windows How do other servers get so popular? >>
by BenGaming7
12 484
Windows Returning Player With Private Server Issues >>
by max7238
12 427
1.14 Windows Clay Soldiers Modded Server Help >>
by starfence22
11 251
Failed to Launch Windows Minecraft server not working with .bat file >>
by shontoo
11 629
Windows Port Forwarding issue: Spigot Server 1.12.2 >>
by CoolDude77
11 951
1.11 Windows Can't Respawn >>
by Burgersim
11 8,577
1.7.10 Lag +1 More Modded MineCraft Lan server that Im hosting Plz Help !-! >>
by Tha_Panda
11 934
1.11 Windows +1 More Error Message: Can't keep up >>
by Brotha_Pankake
11 709
1.11 Windows <_< Minecraft Java Server Timed Out >>
by nobboy123
11 263
1.10 Windows Need help with making a vanilla 1.10.2 server. >>
by BioOnMC
11 487
1.8.8 Windows My Server's Resource Pack *ISSUE* >>
by jessiecolborne
11 629
1.7.10 Windows +1 More Server Crash, Forge Missing? >>
by zerooblivious
11 11,820
Windows 1.7.9 Hackers on the loose! >>
by mynameiswilliam_g
11 892
1.14 Windows Port not opening >>
by rulerofdoge42271
10 341
Windows 1.13 Trying to Make a Spigot Server >>
by sunbxrstingsky
10 469
Windows 1.7.10 Port not working (I've tried everything) >>
by HmmHurricane
10 378
1.11 Windows Friends Unable to Connect from Different Network (To My Server) >>
by MasterMinecrafter_
10 867
Windows How To Run A Minecraft Server With A VPN? >>
by purplepigjr
10 16,548
1.7.10 Windows Trying to port-forward 1.7.10 Spigot server with AT&T U-verse >>
by LeoRicho
10 778
1.7.10 Windows Server was running, new router causing issues?(lightly modded in Forge) >>
by ScarletXHazard
10 279
1.8.8 Failed to Launch +1 More SERVER PROBLEM adding more ram to my server wont work >>
by sondreey
10 3,088
Windows My portforwarding isn't working. >>
by LightWitch
10 924
1.7.10 Lag +1 More Modded Forge 1.7.10 Server Lag! Help please! >>
by Mizuwari
10 3,062
Crash Windows +2 More 1.8.6 Server lagging/skipping a lot of tick, and crashing repeatedly. Help? >>
by Bacon_Awesomness
10 974
1.7.10 Windows +1 More -Modded Server- It just keeps crashing. I deleted all Clienside mods and it still crashes >>
by Hybridx24
10 688
1.14 Windows "lost connection: Disconnected" when someone tries to join my server >>
by pohds
9 962
Windows Failed to Launch +1 More Memory Problem >>
by tha_pixel
9 192